Novi Sad
27.03.2014.
14:58 > 16:00
Novosadski odbori DS-a i SNS-a danas su razmenili optužbe oko toga ko je kriv zbog štrajka u "Čistoći", kao i drugih problema koji su poslednjih dana aktuelni u gradu.
  • Branko

    28.03.2014 09:28
    Triput
    ZADUZILI su nas TRIPUT vise, Ovi sto su bili na vlasti TRIPUT krace, da bi dobili TRIPUT vise glasova. Ko je ovde lud?
  • mmk

    27.03.2014 19:33
    Da mi je samo znati na osnovu čega ovi dole brane Vučevića? Čime vas je oduševio, kaž'te nam, možda smo slepi pored očiju?!
  • balkan express

    27.03.2014 19:14
    sada vidljive posledice
    U vreme Paavlicica "Cistoca" je bilo jedno od mesta u kome su se prvo sakupljali glasovi prekomernim zaposljavanjem, a s druge strane gde su se gomilali dugovi odabranih ...
  • 27.03.2014 19:13
    Smeće
    Kod nas na novoj detelinari u ulici su bili da odnesu smeće,ali su momci što su bili izgledali vrlo nespretno,ali je i vetar odradi svoje pa je ulica sva u smeću,a kako sam primetila i ceo grad je takav.
  • voice of Serbia

    27.03.2014 19:09
    @ DonJuan rece "Kakvi sve mentoli glasaju za vas, da mi je znati" - ovakaav stav gledanja s visina je doveo DS do toga da im se stranka totalno raspala i jedva prosli cenzus, jer je gradjanima Srbije dosta da ih DS smatra "mentolima" koje koriste po potrebi.
  • 27.03.2014 18:49
    Dajte im oruzje da se poubijaju medjusobno.
  • Nikola

    27.03.2014 18:29
    Ovo za Pavličića je potpuno tačno. Najlošiji član DS-a ikada. Dok je Vučević, za razliku od ostalih članova SNS-a, jedini ispravan čovek.

    Probleme u čistoći je pak napravio G17+, a niko ih ne rešava.
  • MAks

    27.03.2014 18:18
    kuku lele
    Dno dna... uspelo je nasim politicarima da upropaste dno dna... Cistoca je dno dna jednog normalnog drustva. ali,i tu su imali neke vajde da se ovajde, raznorazni politicari. tu su , lako mogli da smeste svoje poslusnike. na neko odredjeno ili neodredjeno vreme. da rade neki bitan ili manje bitan posao. ili da se nelazemo, da nerade nista! nije problem. glas je bitan. i tako su se raznorazni glasovi slivali u cistocu da prime platu, pa menjali stranke da ostanu na tom poslu! pa su dolazili drugi glasovi, da uzmu nesto za svoj glas, koji dinar crkavicu nesto daj da uzmu dok jos ima. al nema vise... DNO DNA . cistoca ima kadra sa raznoraznim diplomama sto stvarnih , sto nestvarnih ali uglavnom nepotrebnim specifikacijama ali nisu znanje i strucnost bitni , ne .. kome jos to treba bitno je biti na vlasti! ma koliko malom delu te opojne droge VLAST . makar bilo vlast na DNU DNA...
    da se nelazemo. ne omalazavam ja ljude koji RADE u cistoci da su dno nekog drustva. i sam radim u toj cistoci (negledajte mi pravopis , lupam ovde zareze i tacke po tekstu nadajuci se da cu potrefiti). nisam slep. nemoras anstajn biti da bacas kante, al nemoj te me molim vas smatrati budalom. Ovo je onako dobronamerno. sa dna. ako je kod nas na dnu ovako... vi mora da zivite u nekoj narniji ili tako negde pa da nevidite trulez oko sebe. opet ce biti neko mazanje ociju
  • Pegaz

    27.03.2014 18:14
    Transparentno
    Poslednji trzaji. Na šta se priča svodi na povlačenje paralele između gradske i izvršne vlasti, aludirajući na odnos republičke i pokrajinske, a sve to još jednom gazeći suštinsku činjenicu da su jedva prešli cenzus. Da nije upućeno od strane onih koji godinama vladaju Vojvodinom verovatno bi bilo komično. Trebaće još puno snage da se promeni, sada više nego očigledno, neodrživi sistem funkcionisanja javnih preduzeća koji je formiran godinama unazad.
  • Steva-NS

    27.03.2014 17:58
    Smeće sa javnih površina će počistiti(kad-tad),ali šta će biti sa "smećem",zbog kojeg dolazi do prljnja grada?
  • DonJuan

    27.03.2014 17:32
    Hahahaha kakvim nas budalama vi naprednjaci smatrate, pa vi ste na vlasti vec 2 godine na svim nivoima??? Jbt Japan se oporavio od cunamija za 2 nedelje, a vi naricete vec 2 godine zbog "zatecenog stanja", kako vas nije sramota??? Kakvi sve mentoli glasaju za vas, da mi je znati........
  • mary

    27.03.2014 17:25
    Stvarno svima je jasno da DS manipulise i dize tenzije kako bi kompromitovali aktuelnu gradsku vlast. Za takvo stanje u javnim preduzecima upravo su krivi DS i gospodin pavlicic koji su neodgovorno upravljali gradom. I sada za taj svoj nerad pokusavaju optuziti druge.
  • swiss

    27.03.2014 17:01
    ja vise ne vidim
    one nove policajce iz Gornjeg Milanovca na Limanu IV........znaci sve je bila fora pred izbore......
  • seljak

    27.03.2014 16:35
    @joja-gradonacelnik
    Igleda da je krajnje vreme da uputimo javni poziv :
    G.dine Jovo Dejanovicu, vratite se i uredite voljeni Novi Sad
    da bude kao pre. Uvedite "samodoprinos",podrzavamo Vas unapred.
    Ova deca ,tek sto su se zaigrala, vezbaju preozbiljne poslove kojima
    se bave jako ozbiljni, iskusni i strucni ljudi.
    Pokusajmo zajedno, njima to aman nikako ne ide od ruke i pameti.
  • Ivan

    27.03.2014 16:30
    Lazna i istinita tenzija
    Stvaranje lazne tenzije? Molim vas demokrate da stvarate ubuduce samo istinitu tenziju!!!
  • Toma

    27.03.2014 16:12
    Pavličić?
    Nešto se ne sećam u to doba da je grad bio prljav, a pogotovu da se gušio u smeću kao danas.
    Ne sećam se da je bilo toliko berača kartona, sada već i motorizovanih, toliko smeća razbacanog i demoliranih kontejnera.

    Ovoliko nerada i aljkavosti u gradskim preduzećima, kao što danas ima, nije bilo otkad Grad postoji.
    Pogledajte samo koliko im treba vremena da asfaltiraju trotoar kod vremeplova, više od mesec dana to stoji tako raskopano i uprljano. Blato, tucanik, trake, stubići, sve razbacano. Komunalna ništa ne radi, kad ste videli da je komunalna sankcionisala bilo koje preduzeće zbog prljanja ulice, svinjca i slično... nikad.

    Rodni jeste bio priča za sebe, ali je Grad funkcionisao kao švajcarski sat, u poređenju sa ovim kupcima diploma u 50. godini.
  • Stanko

    27.03.2014 16:01
    Zaraza
    Srbija je odavno zaražena "nacija"
  • Radule

    27.03.2014 15:37
    Da Novosadjani imaju lose misljenje o Vucevicu ne bi SNS na parlamentarnim izborima dobio 44% u Novom Sadu.
  • joja

    27.03.2014 15:31
    Je l' neko obavestio Vučevića da su već godinu ipo ONI na vlasti u gradu? Za to vreme su mogli da "sagledaju" situaciju u JKP i da nešto urade po tom pitanju, al' jok, i dalje je DS kriv za sve. I za ovih osamnaest izgubljenih meseci i zato što ovi ljudi dva meseca, skoro tri, nisu dobili plate. Baš su opasni ovi iz DS, pobeže im pola stranke, jedva su prešli cenzus, a i dalje drmaju celom Srbijom. Baš su "seme zla" što reče naša Maja!
  • 27.03.2014 15:29
    "Naprednjaci su naveli da je za loše stanje kriv "najdestruktivniji gradonačelnik u istoriji Novog Sada Igor Pavličić".

    Jbg, tako su se iz DS-a do 2012. godine pozivali na Slobu pa vidite dokle su stigli!
  • xns

    27.03.2014 15:18
    Sada je novosadski ogranak poceo da siri lazi ugledajuci se na svoje kolege...svi vrlo dobro znamo koji zivimo u Novom Sadu koliko je gradonacelnik posvecen svom gradu, i SNS ne bi imao preko 48% glasova ovde da to nije tako...
  • Ping pong

    27.03.2014 15:17
    I ko je sada kriv?
    Smeće će uskoro početi da zdiba a DS će i dalje da se zalaže za prava građana. Zato bismo tebali kroz koji dan da mi njima izložimo jedan kontejner ispred sedišta kod Spensa. ;)
  • 27.03.2014 15:12
    bla bla
    zašto ti bitni i važni političari ne sednu lepo u vozila čistoće i odraade posao da pokažu kako treba pa tako par meseci bez zarade a da ovi što su bili pokamionima sednu malo u kancelarije i tako primaju platu

    dok se oni bitno prepiru đubre se gomila
    sve to će stići uskoro na vašu kućnu adresu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna